Kaupunkihääjuhlat Bottalla

Unelmien hääpäivä keskellä Helsinkiä

Tutustu häämenuihin

Botta Eventsin upeissa tiloissa järjestätte ainutlaatuiset kaupunkihääjuhlat, joissa kiitetty ruoka, lämminhenkinen tunnelma ja ammattitaitoinen palvelu tekevät hääpäivästänne ikimuistoisen.

Botta Eventsin kokous- ja tapahtumatilat sijaitsevat Helsingin keskustan tuntumassa, Etu-Töölössä, vuonna 1912 valmistuneessa Ostrobotnia-rakennuksessa. Bottalle on hyvät julkiset kulkuyhteidet ja läheisyydessä on useita kirkkoja ja vihkipaikkoja. Parkkipaikkoja on löytyy sekä katujen varsilta että läheisestä pysäköintihallista.

Moderni juhlatila historiallisessa rakennuksessa luo hääjuhlaanne ainutlaatuisen tunnelman. Juhlasalimme on parhaimmillaan 80–120 juhlijalle, maksimissaan hääillalliselle mahtuu 160 vierasta pitkiin pöytiin.

Kaupunkihääjuhlapaketti sisältää ruokatarjoilun, astiat, hääkattaukseen kankaiset valkoiset pöytä- ja lautasliinat, hääparille takahuoneen, eteispalvelun ja ammattitason äänentoiston. Myös ennakkotapaamiset juhlatiloissa yhdessä mahdollisen hääjuhlasuunnittelijanne kanssa sisältyvät palveluumme.

Hääpäivänä tapahtumatila on käytössänne iltapäivästä puoleen yöhön saakka, mutta sovittaessa koristelu voidaan toteuttaa jo aamupäivällä. Jos juhlat jatkuvat yli puolen yön, veloitetaan yli menevistä tunneista lisämaksu.

Keittiömme tunnetaan laadukkaasta ruuasta. Raaka-aineina pyrimme käyttämään mahdollisimman paljon lähialueen tuotteita – kuten kasviksia ja kalaa. Maukkaisiin häämenuihimme pääsette tutustumaan täällä. Lisäksi panostamme erittäin hyvään ja ammattitaitoiseen palveluun.

Hääkakun voitte tilata haluamastanne konditoriasta.

Botta Eventsin kaupunkihääjuhlissa hääparit saavat kokonaisvaltaisen täyden palvelun kaupunkihääjuhlapaketin, jotta unelmien hääpäivän järjestäminen on mahdollisimman helppoa.

Tutustu sähköiseen kaupunkihääjuhla-esitteeseemme