Toimitus- ja peruutusehdot

Tarjouspyyntö

1. Tilavarauksen peruuttaminen 5-49 henkilön tilaisuuksissa:
Peruutuksen voi tehdä ilman kuluja viimeistään 28 vuorokautta ennen tilaisuutta. Edellä mainittua myöhemmin perutuista tilavarauksesta veloitetaan peruutusmaksu 25 €/hlö tilavuokrana.

2. Tilavarauksen peruuttaminen 50-500 henkilön tilaisuuksissa:
Peruutuksen voi tehdä ilman kuluja viimeistään 56 vuorokautta ennen tilaisuutta. Edellä mainittua myöhemmin perutuista tilavarauksista veloitetaan peruutusmaksu 25 €/hlö tilavuokrana.

2.1. Tilavarauksen peruuttaminen, jos tilaisuus on perjantaina tai lauantaina ajalla 1.11.-15.12. ja jos tilaisuudessa on 50-500 henkilöä:
Peruutuksen voi tehdä ilman kuluja viimeistään 84 vuorokautta ennen tilaisuutta. Edellä mainittua myöhemmin perutuista tilavarauksista veloitetaan peruutusmaksu 25 €/hlö tilavuokrana.

3. Henkilömäärän ilmoittaminen 5-49 henkilön tilaisuuksissa:
Tilaajan on ilmoitettava henkilömäärä viimeistään 7 vuorokautta ennen tilaisuutta. Jos tilaisuuden toteutuva henkilömäärä alenee olennaisesti alkuperäisestä henkilömäärästä Oy Botta Ab pidättää oikeuden siirtää tilaisuus sopivampaan tilaan.

4. Henkilömäärän ilmoittaminen 50-500 henkilön tilaisuuksissa:
Tilaajan on ilmoitettava henkilömäärä viimeistään 14 vuorokautta ennen tilaisuutta, ellei tästä erikseen muuta sovita. Jos tilaisuuden toteutuva henkilömäärä alenee olennaisesti alkuperäisestä henkilömäärästä Oy Botta Ab pidättää oikeuden siirtää tilaisuus sopivampaan tilaan.

5. Tilaisuuden tarjoilut ja järjestelyt
Alustava aikataulu, tekniset palvelut ja tiedot tarjoiluistatulee olla sovittuna Oy Botta Ab:n myyntipalvelun kanssa viimeistään 28 vrk ennen tilaisuutta,ellei asiasta ole muuta varausta tehtäessä sovittu. Ruokatarjoilut laskutetaan vahvistetun henkilömäärän mukaisesti. Niin ikään veloitetaan sovitut alkumaljat ja -drinkit sekä tilaisuutta varten henkilömäärän mukaan avatut viinit tilatun henkilömäärän mukaisesti. Buffet- ja cocktailtilaisuuksissa on ruokailu maksettava yhteislaskulla. Tilaisuudesta ylijääneitä ruokia tai juomia ei voi ottaa mukaan.

6. Yksityisyys Ostrobotnia Juhlakerroksen tiloissa
Ostrobotnian Juhlakerroksessa on useita kabinetteja, yleiset aula- ja wc-tilat ovat yhteiskäytössä. Halutessaan asiakas voi vuokrata koko Juhlakerroksen (max 500 henkilöä).

7. Rakennus- ja purkuajat
Oy Botta Ab veloittaa näiltä osin tilavuokraa varaajalta, ajat on varmistettava jo varausta tehtäessä.

8. Esiintyjät
Tilojen varaaja on vastuussa kaikista esiintyjistään aiheutuvista kuluista. Tilojen varaaja on myöskin vastuussa esiintyjien mahdollisesti tuottamasta vahingosta henkilöille ja tiloille sekä Oy Botta Ab:n laitteille.
Tilaajan vastuulla on suorittaa vaaditut maksut Teosto Ry:lle.
Oy Botta Ab:n tiloissa on avotulenteko, ns. tulishow’t ja pyrotekniset tehosteet täysin kiellettyjä. Tilojen varaaja on myös vastuussa ylimääräisestä siivouksesta ja korjauksista, mitkä tilaisuudessa käytettävät somisteet, tehosteet ja ohjelmanumerot mahdollisesti aiheuttavat. Esimerkkinä edellisestä mainittakoon confetti sekä ilmapallojen poisto katoista.

8.1 Tekniikka
Oy Botta Ab:n tiloissa olemassa olevaa valo-, ääni- ja muun tekniikan (pois lukien datatykki) käyttö edellyttää aina Oy Botta Ab:n teknikon/dj:n läsnäoloa.

9. Henkilökunnasta
Oy Botta Ab:n tiloissa järjestettävissä tilaisuuksissa dj/teknikkona, keittiössä, ravintolan baareissa ja muissa ravintolatiloissa sekä eteispalvelussa työskentelee vain Oy Botta Ab:n oma henkilökunta ja Oy Botta Ab:n hankkima vuokrahenkilöstö. Tilojen varaaja tai varaajan alihankkijana toimiva ohjelmapalveluyritys ei voi tuoda omaa, ulkopuolista henkilökuntaa edellä mainittuihin tehtäviin Oy Botta Ab:n tiloihin.

10. Laskuttaminen
Oy Botta Ab:n yleiset laskutusehdot ovat:
Laskutuslisä 3,50 €, maksuaika 10 pv netto, viivästyskorko kulloinkin voimassa oleva.
Laskuttamisesta tulee aina sopia myyntipalvelun kanssa erikseen viimeistään tilaisuutta vahvistettaessa.

10.1 Muut maksutavat
Käteinen, huom. tilaisuuksien ennakkoon sovitut ruokatarjoilut aina yhteislaskuna.
Kotimaiset pankkikortit, Visa, EuroCard, Mastercard, American Express, Diners.
Kortilla maksavan asiakkaan tulee varautua henkilöllisyyden todistamiseen.

 

MUISTILISTA:

5-49 henkilön tilaisuudet
-tilavarauksen peruutus 28 vrk ennen tilaisuutta ilman kuluja
-henkilömäärän vahvistaminen 7 vrk ennen tilaisuutta
– aikataulu, tiedot tarjoiluista ja tekniset palvelut sovittava 28 vrk ennen tilaisuutta

50-500 henkilön tilaisuudet
-tilavarauksen peruuttaminen 56 vrk ennen tilaisuutta ilman kuluja
-henkilömäärän vahvistaminen 14 vrk ennen tilaisuutta
-aikataulu, tiedot tarjoiluista ja tekniset palvelut sovittava 28 vrk ennen tilaisuutta