Tekniikka ja eteispalvelut

Tarjouspyyntö

Kokoustekniikka
Suurimmissa kokoustiloissamme, Juhlasali ja Tina-klubi, käytössä on langaton click share kuvayhteys ja valkokangas sekä laadukas äänentoisto ja mikrofonit.
Muissa kabineteissa käytössä on digitaalinen näyttö kokousmateriaalin esittämiseen. Meiltä löytyy myös tekniset ratkaisut tasokkaan Teams -kokouksen järjestämiseen.
Teams -kokouspalvelussa olemme erityisesti panostaneet laadukkaaseen äänentoistoon, jolla etäyhteyden päässä olevien puhe kuuluu kaikille.

Kaikissa kokoustiloissamme on asiakaskäyttöön tehokas langaton verkko.

Striimaus ja hybridikokouspalvelut
Striimattu kokous, interaktiivinen tapahtuma tai näiden yhdistelmä luo mahdollisuuden järjestää turvallisia ja tehokkaita tilaisuuksia osallistujien sijainnista riippumatta. Reaaliaikaiseen tilaisuuteen voidaan kutsua osallistujia ympäri maailman ja tarvittaessa tapahtuman tallennetta voidaan hyödyntää lukemattomia kertoja. Bottalla toteutettujen etätapahtumien sujuvuuden varmistaa ammattitaitoinen ja kokenut asiantuntijatiimi, joten yksilöllisen tilaisuuden suunnittelu, toteutus ja räätälöinti on alan parhaiden osaajien käsissä.

Lisätietoja palvelusta antaa myyntipalvelu, myynti@botta.fi.


Valo ja ääni
Juhlasali on varustettu ammattilaiskäyttöön tarkoitetulla äänentoistolaitteistolla ja tilasta löytyy myös mittava valotekniikka sekä DJ-laitteet. Juhlasaliin saatte tilattua tunnelmavalaistuksen, joka luo tilaan erityisen tunnelman ja tuo esiin salin ainutlaatuiset rakenteet. Juhlasalin valaistus toteutetaan yrityksen brändiin ja värimaailmaan sopivalla värillä.

Myös Tina-klubilla ja Manalan kellarissa on ammattitason vaatimukset täyttävä äänentoisto- ja valotekniikka.

Valo- ja äänitekniikkaa hoitaa meidän teknikkomme. Teknikon palkkio on 65 € / tunti, minimiveloitus kolme tuntia.

 

DJ-palvelut
DJ ohjelmapalvelu sopii erinomaisesti tunnelmoittamaan yritystapahtumia sekä kohokohdaksi yritys- tai yksityisjuhliin. Meidän kokenut ja ammattitaitoinen DJ suunnittelee tilaisuuteen yksilöllisen musiikkitarjonnan ja valaistuksen ottaen huomioon asiakkaan esittämät toiveet ja tapahtuman luonteen. Myös paikan päällä tehtävät levytoiveet toteutuvat!

DJ palveluumme sisältyy juontava tiskijukka (3-5 h), tarvittava DJ-tekniikka (kuten soittimet) ja soitettava musiikki. DJ palvelun hinta 500 €. Lisätunnit 65 € / tunti.

 

Eteispalvelut
Vartioitu naulakkopalvelu tilaisuuden ajaksi 3,50 € / hlö. Edellytämme eteispalvelua yli 40 hengen tilaisuuksiin.

 

Lisätietoja näistä palveluistamme myyntipalvelusta 09 580 770 / myynti@botta.fi