Botta Eventsin upeissa tiloissa järjestätte ainutlaatuiset kaupunkihääjuhlat, joissa kiitetty ruoka, lämminhenkinen tunnelma ja ammattitaitoinen palvelu tekevät hääpäivästänne ikimuistoisen.
Menu- ja tarjoiluvaihtoehdot
Ruokatarjoilut ovat toteutettavissa pöytiin tarjoiltavina lautasannoksina tai kokonaisuutena, jossa alkupalat tarjoillaan jaettavilta vadeilta pöytiin ja pää- sekä jälkiruoka lautasannoksina tai buffet-ruokailuna. Kaikki menuvaihtoehdot sisältävät kahvin ja haudutetun teen.
Vastuullisuus on tärkeä osa toimintaamme ja käytämme kestävästi pyydettyä kotimaista kalaa, riistaa ja lihaa.
Huomioimme etukäteen ilmoitetut ruoka-aineallergiat ja erityisruokavaliot.
Hääkakku
Botta Eventsin tiloissa toteutettaviin hääjuhliin voitte tilata hääkakun haluamastanne konditoriasta. Veloitamme
hääkakun tarjoilusta 2,00 € / henkilö. Konditorian tulee sopia kanssamme hyvissä ajoin hääkakun ja tarjoiluvatien toimituksesta.
Lataa sähköinen hääesitteemme.
Punajuuri-tilligraavattua lohta, kurkku-fenkolisalaattia, punajuuricremeä ja saaristolaisleipäcrumblea L, (G)
—
Porkkanakeittoa ja tryffeliöljyä sekä paahdettuja saksapähkinöitä G, VE
Keiton kanssa tarjoillaan talon leipää M, (G), voita G, L ja levitettä G, VE
—
Naudan sisäfilettä, mustavalkosipuli-kastiketta, paahdettuja kasviksia ja perunagratiinia G, L
tai
Savustettua lohta, jokirapukastiketta, paahdettuja kasviksia ja perunagratiinia G, L
tai
Portobelloa, tomaattiratatouillea ja polentaranskalaisia G, VE
—
Kotimaisia juustoja ja Bottan hilloketta G, L
—
Passion-pannacotta, vadelmaa ja suklaakermaa G, L
Kolme ruokalajia 65,50 € | Neljä ruokalajia 69,00 € | Viisi ruokalajia 74,50 €
65,50 € / 69 € / 74,50 €
Jaettavat alkuruokavadit sisältävät neljä valinnaista alkupalaa – lisäksi valitsette pöytiin tarjoiltavan pääruoan ja jälkiruoan.
Valitkaa neljä alkupalaa alkuruokavadeille:
Kirsikkatomaattibruschetta L, (G) | Mö Chavrea ja punajuuritarteletti VE, M, (G) |
Grillattua parsaa ja sitrusvinegretteä G, VE | Metsäsienimoussea ja puffattua tattaria L, G
Lohimoussea ja saaristolaisleipää L, M (G) | Sillikaviaaria perunarieskalla ja tilli-sitruunacremeä G, M |
Katkarapuballotine G, M
Riimiporoa ja kataja-rosmariinismetanaa G, L | Naudan pastramia, piparjuurimajoneesia ja saaristolaisleipää M (G)
Kananmaksapateeta, kirsikkachutneytä ja paahdettuja kapriksia L, G
—
Valitkaa yksi pöytiin tarjoiltava pääruoka:
Naudan sisäfilettä, mustavalkosipuli-kastiketta, paahdettuja kasviksia ja perunagratiinia G, L
tai
Savustettua lohta, jokirapukastiketta, paahdettuja kasviksia ja perunagratiinia G, L
tai
Portobelloa, tomaattiratatouillea ja polentaranskalaisia G, VE
—
Valitkaa yksi pöytiin tarjoiltava jälkiruoka
Kotimaisia juustoja ja Bottan hilloketta G, L
tai
Passion-pannacotta, vadelmaa ja suklaakermaa G, L
69,50 €
Buffetiin voitte valita kuusi annosta alkuruokavalikoimasta, yhden lämpimän pääruoan ja yhden jälkiruoan. Minimihenkilömäärä on 20 henkilöä.
Valitkaa kuusi alkupalaa:
Paahdettua kukkakaalia ja hummusta G, VE | Paahdettua punajuurta yrttiöljyssä ja vegaanista fetajuustokastiketta G, VE |
Päärynää, paahdettua saksanpähkinää ja Mö Chavrea G, VE | Parsasalaattia G, VE | Metsäsienisalaattia G, L |
Kvinoasalaattia, rucolaa ja lime-valkosipulikastiketta G, VE | Kirsikkatomaattibruschetta L, (G) |
Meloni-halloumisalaattia G, L (VE)
Bottan savulohisalaattia G, M | Lohimoussea ja mummon kurkkuja G, L | Punajuurigraavattua lohta G, M |
Sillikaviaaria, perunarieskaa ja sitruuna-tillicremeä G, M | Savumuikkuja ja tillimajoneesia G, L |
Katkarapu-kurkkusalaattia G, M
Naudan pastramia, piparjuurimajoneesia ja saaristolaisleipää M, (G) | Riimiporoa ja kataja-rosmariinismetanaa G, L
Välimeren leikkeleitä ja paahdettua paprikakastiketta G, L | Porsaanfilettä, prosciuttoa ja kirsikkatomaattikastiketta G, M
Kananmaksapateeta, kirsikkachutneytä ja paahdettuja kapriksia L, G
Alkupalapöytään sisältyvät lisäksi:
Keitetyt perunat G, VE | Vihersalaattia ja yrttivinegretteä G, VE | Talon leipää M, (G), voita G, L ja levitettä G, VE
—
Valitkaa yksi pääruoka:
Ylikypsää härkää, mustavalkosipuli-kastiketta, paahdettuja kasviksia ja perunagratiinia G, L
tai
Savustettua lohta, jokirapukastiketta, paahdettuja kasviksia ja perunagratiinia G, L
tai
Portobelloa, tomaattiratatouillea ja polentaranskalaisia G, VE
—
Valitkaa yksi jälkiruoka:
Passion-pannacotta, vadelmaa ja suklaakermaa G, L
tai
Uuniomenaa, kanelikermaa, karviaishilloketta ja kauracrumblea G, L
tai
Mokka-tiramisu L
tai
Suklaakakkua ja appelsiinikermaa G, VE
65,50 €
Lisävalinnat hinnoitellaan erikseen:
alkupalat 4,00 € | pääruoat 8,00 € | jälkiruoat 6,00 €
Museokatu 10, 00100 Helsinki
Puh. (09) 580 770
myynti@botta.fi
Myyntipalvelu palvelee
arkisin klo 09-16
Lataa sähköinen Botta Events -esite
Otamme vastaan ensisijaisesti verkkolaskuja.
Verkkolaskuosoite: 003701071003
Välittäjätunnus: 003721291126
Välittäjä: Maventa
Muut laskutusvaihtoehdot löydät tästä linkistä.
Esteettömyys Botta Eventsin kokous- ja tapahtumakerroksissa:
Botta Eventsin pääovella (Museokatu 10) on kaksi porrasta, joihin voidaan asettaa irralliset teleskooppirampit.
Ensimmäisen kerroksen sisääntuloaulasta löytyy lavahissi (leveys 70 cm, syvyys 90cm), jolla pääsee niin pyörätuolilla kuin hissin penkillä istuen toiseen kerrokseen. Hissin kantokyky on 250 kg. Tuolin kantokyky 130 kg.
Vaihtoehtoinen kulku toiseen ja kolmanteen kerrokseen
Toisen ja kolmannen kerroksen kokous- ja tapahtumatiloihin pääsee myös hissillä Töölönkatu 3A:n kautta. Rappukäytävään pääsee kiinteää ramppia pitkin. Sisäänkäynnin jälkeen on kuusi porrasta, mutta lavahissillä (kantokyky 300 kg) pääsee hissitasanteelle. Hissin oven leveys on 80 cm ja hissin syvyys 88 cm.
Mikäli saavut tilaisuuteen Töölönkadun kautta, otathan ennakkoon yhteyttä myyntipalveluumme arkisin klo 9-16 välillä 09 580 770 / myynti@botta.fi, niin tiedämme avata oven myös rappukäytävään. Tilaisuuksien aikana tavoitat meidät numerosta 09 5807 7243.
WC-tilat
Esteetön wc sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa sisääntuloaulassa (Museokatu 10). Toisen ja kolmannen kerroksen wc-tilat eivät ole esteettömiä, eivätkä sukupuolineutraaleita.