Tarjoilut

Tarjouspyyntö

Viereiseen valikkoon olemme koonneet ehdotuksia tilaisuuksien tarjoiluista. Tarjoiluvaihtoehtojen hinnat löytyvät oheisten otsikoiden alta ja mikäli teillä on kysyttävää, auttaa myyntipalvelumme mielellään.

Käytämme laktoosittomia maitotuotteita (pl. erikoisjuustot, kysy lisätietoja myyntipalvelustamme), erikoisruokavalioita noudattaville vieraillenne valmistamme ruoat etukäteen toimittamienne tietojen mukaan.

Muutama vinkki juhlien järjestäjille
Tilaisuuden luonne ja tarkoitus sekä lyhyt luonnehdinta vieraistanne on hyvä kertoa myös meille, niin osaamme suositella sopivia tarjoiluvaihtoehtoja.

Aikataulu – juhlat kannattaa suunnitella hyvissä ajoin, samoin kutsut ja vastauspyynnöt. Meitä kiinnostaa myös juhlien etu- ja jälkikäteisjärjestelyihin tarvittava aika sekä juhlatarjoilujen tarkempi aikataulu. Kutsuja lähettäessä tarkistakaa että käyntiosoite (Museokatu 10 ja juhlatilan nimi) on oikein.

Tilaan liittyvät järjestelyt on hyvä huomioida jo suunnitteluvaiheessa. Myyntipalvelumme auttaa tarvittavan tekniikan, kalustejärjestyksen, somisteiden/koristelun ja ohjelman suhteen.

Botta Events_esite