Leveransvillkor

Offertbegäran

Voidaksemme taata tilaisuuksien järjestelyjen onnistumisen sovitulla tavalla, edellytämme että seuraavia ehtoja ja suosituksia noudatetaan, ellei toisin ole sovittu.

Varauksen vahvistus
Varaus ja peruutusehdot astuvat sitovasti voimaan ilman allekirjoitusta, kun asiakas ja Botta Eventsin myyntipalvelu ovat molemmat vahvistaneet varauksen joko suullisesti tai kirjallisesti. Myyntipalvelu lähettää varauksesta kirjallisen vahvistuksen asiakkaan sähköpostiin, jos muuta ei ole sovittu. Varauksesta vastaa tilaaja.

Varausvahvistuksessa kerrotaan varauksen yksityiskohdat, varausehdot ja hinnat. Muutokset on tehtävä kirjallisesti tai suullisesti myyntipalveluun.

Tilavaraus on voimassa tilaajan ilmoittamalle henkilömäärälle. Mikäli osallistujamäärä muuttuu olennaisesti, on palveluntarjoajalla oikeus osoittaa varaajalle toinen tila sekä neuvotella uudelleen tilaisuuden yksityiskohdista ja kustannuksista.

Tilaisuuden yksityiskohtainen ohjelma on toimitettava kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta.

Henkilömäärä
Tilaajalla on oikeus seuraavien peruutusehtojen puitteissa perua vahvistettu tilaisuus:

Veloitus tilaisuuden arvosta 1–20 osallistujaa 21–80 osallistujaa 81–250 osallistujaa
Ei veloitusta 14 vrk* 21 vrk* 30 vrk*
50 % 7 vrk 14 vrk 20 vrk
100 % 3 vrk 7 vrk 10 vrk

*henkilömäärä vahvistettava

Tarjoilut
Ruoka- ja juomatarjoilut tulee vahvistaa 14 vuorokautta ennen tilaisuutta. Erityisruokavaliot ja ruoka-aineallergiat tulee ilmoittaa 10 vrk ennen tilaisuutta. Juomat laskutetaan todellisen kulutuksen mukaan heti tilaisuuden jälkeen. Palveluntarjoajalla on yksinoikeus aterioiden tarjoiluun tilaisuuksissa. Tilat ovat anniskelualuetta ja omien juomien nauttiminen on Suomen alkoholilain nojalla kielletty.
Pidätämme oikeuden muutoksiin. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Esiintyjät
Tilojen varaaja on vastuussa kaikista esiintyjistä aiheutuvista kuluista, sekä maksuista Teosto Ry:lle. Kun esiintyjä haluaa käyttää tilojen valo- ja äänitekniikkaa, niitä käyttämään tilataan Botta Eventsin teknikko. Teknikon palkkio on 60 € / tunti, minimiveloitus kolme (3) tuntia. Teknikon tulee olla paikalla myös sound checkin aikana.

Mikäli tilaisuudessa käytettävät somisteet tai ohjelmanumeroiden tehosteet aiheuttavat tarvetta ylimääräiseen siivoukseen tai korjaukseen, veloitetaan siitä aiheutuvat kulut tilaajalta. Botta Eventsin tiloissa avotulenteko, tulishow’t ja pyrotekniset tehosteet ovat kiellettyjä.

Yksityisyys
Botta Eventsin tiloissa on useita kokous- ja tapahtumatiloja. Yleiset aula- ja wc-tilat ovat yhteiskäytössä. Halutessaan asiakas voi vuokrata omaan käyttöönsä kaikki 2. kerroksen tilat, kaikki 3.kerroksen tilat tai molemmat kerrokset.

Rakennus- ja purkuajat
Veloitamme tilavuokraa myös rakennus- ja purkuajalta, niihin tarvittava aika on hyvä varmistaa jo varausta tehdessä. Tilaajalla ei ole oikeutta tehdä muutoksia varaamiinsa tiloihin, pystyttää tai kiinnittää tilapäisiä rakenteita, opasteita tai muuta rekvisiittaa sopimatta tästä etukäteen.

Laskutus
Laskutusta varten tulee etukäteen ilmoittaa tarkka laskutusosoite vahvistuksen yhteydessä. Suosimme verkkolaskusta. Juhlavarauksista veloitetaan ennakkolaskuna vahvistuksen jälkeen 30% arvioidun vierasmäärän ruokatarjoilun loppusummasta. Loppulasku veloitetaan heti tilaisuuden jälkeen. Maksuehto kymmenen (10) päivää netto, laskutuslisä 5,00 €.

Muut maksutavat
Kotimaiset pankkikortit, Visa, Mastercard, American Express.

Vastuu ja vakuutus
Botta Events ei vastaa vieraiden henkilökohtaisista tavaroista.

Force Majeure
Kummallakin osapuolella on oikeus purkaa varaus kirjallisesti ilman minkäänlaista korvausvelvollisuutta sodan, terroritekojen, pakottavien viranomaispäätösten (ei koske suosituksia), lakkojen, luonnonmullistusten tai muiden sellaisten syiden vuoksi joihin osapuoli ei voi vaikuttaa ja joiden seurauksena sopimusvelvoitteiden täyttyminen muodostuu osapuolelle lain vastaiseksi tai mahdottomaksi.