Servering

Offertbegäran

I menyn till höger har vi samlat serveringsalternativ för olika slags evenemang. Prisen för alternativen finns listade under rubrikerna och om ni har frågor hjälper vår försäljningstjänst gärna till.

Vi använder oss av laktosfria mjölkprodukter (förutom specialostar, fråga vår försäljningstjänst om mer information). Mat för gäster som följer specialdieter lagar vi på förhand enligt den information ni uppgett för oss.

Några tips för er som arrangerar ett evenemang
Informera oss gärna om vilket sorts evenemang ni arrangerar och för vilket ändamål samt ge en kort beskrivning av era gäster, så att vi kan rekommendera de mest passande serveringsalternativen för er.

Tidtabell – Det lönar sig att planera evenemanget väl på förhand, även inbjudningar och svar på dessa. Informera oss om hur mycket tid ni behöver för att ställa i ordning före och efter evenemanget och ge oss också en noggrannare tidtabell över serveringen. Kontrollera att adressen är rätt (Museigatan 10 och namnet på utrymmet där evenemanget ordnas) då ni skickar ut inbjudningar.

Arrangemang som behöver göras i festutrymmet bör beaktas redas i planeringsfasen. Vår försäljningstjänst hjälper gärna till med teknisk utrustning, möbelarrangemang, dekorering och program.