Bröllopsfest på Botta

Vi genomför stadsbröllopsfester tillsammans med professionella festfixare. Botta Events festlokaler finns i Ostrobotnia-byggnaden i Tölö, Helsingfors, nära bra kollektivtrafikförbindelser, parkeringsplatser och flera kyrkor och bröllopsställen. Moderna bankettfaciliteter i en historisk miljö möjliggör bröllopsfester för grupper av olika storlekar med ett idealiskt antal gäster på 80-100 personer.

Priserna inkluderar garderobeservice, catering, porslin, vita tygdukar och -servetter, såväl som professionell ljudanläggning och förhands planeringsmöte med bröllopsparet och eventuell bröllopsplanerare. På festdagen står evenemangsutrymmet till ditt förfogande från middagstid till midnatt, varefter en extra kostnad kommer att debiteras. Bröllopsfestplaneraren och blomsterhandlaren kan dekorera den aktuella festlokalen på morgonen.

Vårt kök är berömt för bra kvalitet. Målet är att använda så många lokala produkter som möjligt som råvaror – grönsaker, fisk och till exempel vilt. Dessutom är vi kända för en mycket bra och professionell service. Ni kan beställa er bröllopstårta från konditoriet ni har valt själv.

Bröllopsfirande i huvudstadens hjärta skapar nya traditioner när den festliga atmosfären flyttas från festsalen till gatan: bröllopsparet kastar en bukett blommor från Ostrobotnias balkong till singlar som söker romantisk kärlek.

På Botta Events bröllopsfest får bröllopsparen en av det mest omfattande stadsbröllopspaketet med full service, som också inkluderar även skräddarsytt program: mentalist Noora Karmas magiska show och pianoupplevelse, champagneprovning medan du njuter av en bröllopstårta och DJ Vesku Ys tjänster.