Botta Events kutsuu sinut nauttimaan ainutlaatuisista makuelämyksistä.
Huolellisesti suunnitellut, pöytiin tarjoiltavat ryhmämenumme tarjoavat maistuvia vaihtoehtoja niin lounaalle kuin illallisellekin. Voimme ylpeänä seistä menujemme takana, sillä valmistamme suurimman osan tarjoiluistamme itse, mahdollisuuksien mukaan kotimaisista raaka-aineista.
Tutustu pöytiin tarjoiltaviin ryhmämenuihimme ja anna meidän tehdä tapahtumastasi ikimuistoisen maistuva.
Raaka-aineista:
Käyttämämme kalat ovat MSC-sertifioituja ja liha on kotimaista, ellei toisin mainita.
Käytämme ruoanvalmistuksessa laktoosittomia maitotuotteita. Tästä poikkeuksen muodostavat jotkin tarjoamamme erikoisjuustot.
Ryhmämenut ovat saatavilla kokous- ja tapahtumatiloihimme etukäteistilauksesta. Minimitilaus 20 henkilöä.
Sokeri-suolattua siikaa, ruiscrumblea ja tillimajoneesia M, (G)
—
Naudan ulkofilettä, timjamiperunaa, kauden kasviksia ja konjakki-pippurikastiketta G, L
—
Bottan suklaakakkua ja kirsikkaa G, VE
59,50 € / hlö
Paahdettua maa-artisokkakeittoa ja tryffeliöljyä G, VE
—
Papuballotiinia, paahdettuja kasviksia ja kurpitsarisottoa G, L, (VE)
—
Tyrnivanukasta G, VE
57,50 € / hlö
Hirvitartaria, keltuaista ja piparjuurikastiketta G, M
—
Paahdettua maa-artisokkakeittoa ja tryffeliöljyä G, VE
—
Päivän kotimaista kalaa, metsäsieniä, fenkoliperunaa ja valkoviinikastiketta G, L
—
Leipäjuustoa ja lakkahilloa G, L
–
Voit myös valita kolme ruokalajia hintaan 63 € / hlö
(Edellytämme yhtenäistä menuvalintaa koko ryhmälle)
69,00 € / hlö
Savumuikkurilletteä, tilliperunasalaattia, marinoitua fenkolia ja rapeaa tattaria L
—
Poron filettä, paistettua maa-artisokkaa, punajuuriröstiä ja mustikka-katajanmarjakastiketta G, M
—
Puolukka-mannavaahtoa ja marenkia L
72,00 € / hlö
10–22 henkilöä, illallistarjoilun kesto noin neljä tuntia.
Canapét: hirvi, siika, sieni L
—
Kauden keitto G, L
—
Jääkellarin lohta, tilliöljyä ja fenkolisalaattia G, M
—
Bottan vorschmackia, punajuurta, suolakurkkua ja smetanaa G, L
(sisältää kalaa)
—
Poron ulkofilettä, rosmariiniperunaa, paahdettuja juureksia ja
tummaa katajanmarjakastiketta G, M
—
Kotimaisia juustoja ja Bottan hilloketta G
—
Lakka Crème brûlée G, L
—
Petit Fours ja kahvi / haudutettu tee
99,50 €
Kahvi ja tee
4,20 €
G = Gluteeniton
L = Laktoositon
M = Maidoton
VE = Vegaaninen
(G, L, M, VE) = saatavilla
Kunnioitamme myös allergisten ja erityisruokavaliota noudattavien vieraiden tarpeita ja tarjoilemme herkullisia elämyksiä myös gluteenittomille, vegaaneille, kasvissyöjille sekä muille erityisruokavalioita noudattaville, kunhan saamme tiedon erikoisruokavalioista etukäteen.
Tutustu Ryhmämenu-esitteeseen
Museokatu 10, 00100 Helsinki
Puh. (09) 580 770
myynti@botta.fi
Myyntipalvelu palvelee
arkisin klo 09-16
Esteettömyys Bottan kokous- ja tapahtumatiloissa:
Botta Eventsin pääovella (Museokatu 10) on kaksi porrasta, joihin voidaan asettaa irralliset teleskooppirampit.
Ensimmäisen kerroksen sisääntuloaulasta löytyy lavahissi (leveys 70 cm, syvyys 90cm), jolla pääsee niin pyörätuolilla kuin hissin penkillä istuen toiseen kerrokseen. Hissin kantokyky on 250 kg. Tuolin kantokyky 130 kg.
Toisen ja kolmannen kerroksen kokous- ja juhlatiloihin pääsee myös hissillä Töölönkatu 3A:n kautta. Rappukäytävään pääsee kiinteää ramppia pitkin. Sisäänkäynnin jälkeen on kuusi porrasta, mutta lavahissillä (kantokyky 300 kg) pääsee hissitasanteelle. Hissin oven leveys 80 cm ja hissin syvyys 88 cm.
Esteetön wc sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa sisääntuloaulassa (Museokatu 10).
Otamme vastaan ensisijaisesti verkkolaskuja.
Verkkolaskuosoite: 003701071003
Välittäjätunnus: 003721291126
Välittäjä: Maventa
Muut laskutusvaihtoehdot löydät tästä linkistä.