Perinteikkään Bottan keittiömestari Mikko Nyman tiimeineen on luonut herkullisen makumatkan klassikkoannosten ja sesonkiherkkujen maailmaan.
Bottan keittiön omavalmistusaste on suuri. Keittiömme padoissa porisee lähes päivittäin itse valmistetut liemet ja ammattitaitoinen keittiöhenkilökuntamme valmistaa herkullisia menukokonaisuuksia intohimolla ja pieteetillä.
Menut ovat tarjolla juhlakerroksemme tiloissa etukäteistilauksesta seurueille niin lounaille kuin illallisellekin. Minimi 20 henkilöä.
Sitruunagraavattua lohta, tilliöljyä, fenkoli-kurkkusalaatti G, M
—
Härän sisäfileetä, mallaskastike, paahdettuja pikkutomaatteja ja perunaa M
—
Suklaakakkua, karhunvadelmahilloke ja vaniljavaahtoa G, L
59,50 €
Paprikahummusta, paahdettuja tomaatteja, marinoituja oliiveja ja pinjansiemeniä G, VE
—
Kylmäsavustettua tofua, punajuuripyree, paahdettua kurpitsaa ja perunaa G, VE
—
Haudutettua päärynää, kookoskinuskia ja tummaa suklaata G, VE
59,50 €
Bottan kalasaalis, pikkelöityjä kasviksia ja vuolukermaa G, L
—
Lipstikkakeittoa (touko-syyskuu) G, L
Kurpitsakeittoa (loka-huhtikuu) G, L
—
Hiillostettua nieriää, rapukastike, pinaattia ja sitruunavoiperunaa G, L
—
Calvados -omenaa, appelsiinikreemiä ja mantelipraliini G, L
–
Voit myös valita kolme ruokalajia hintaan 63,50 €
(Edellytämme yhtenäistä menuvalintaa koko ryhmälle)
69,00 €
Siikatartar, ginimarinoitua kurkkua ja Bottan näkkileipää L
—
Peuran paistia, mustaherukkakastike, kauden kasviksia ja timjamiperunaa G, L
—
Tyrnivanukas ja hillottua lakkaa G, L
72,00 €
(10–22 henkilöä, illallistarjoilun kesto 4 h)
Canapé-tarjoilu
silakka, lohi, poro L
—
Lipstikkakeitto (touko-syyskuu) G, L
Kurpitsakeitto (loka-huhtikuu) G, L
—
Siikatartar, ginimarinoitua kurkkua ja vuolukermaa G, L
—
Kananmaksapatee, punasipulihilloke ja suolakurkkua G, L
—
Härän sisäfileetä, punaviinikastike, punajuuripyree,
paahdettua juuriselleriä ja perunaa G, L
—
Viinitarhurin juustoa ja Bottan hilloketta G, L
—
Helmipuuro ja hillottua lakkaa G, L
—
Petit fours
Kahvi ja tee
99,50 €
Kahvi ja tee
4,20 €
G = Gluteeniton
L = Laktoositon
M = Maidoton
VE = Vegaaninen
Museokatu 10, 00100 Helsinki
Puh. (09) 580 770
myynti@botta.fi
Myyntipalvelu palvelee
arkisin klo 09-16
Lataa Botta Events -esite
Esteettömyys Juhlakerroksessa:
Juhlakerroksen pääovella on kaksi porrasta, joihin voidaan asettaa irralliset teleskooppirampit.
Ensimmäisestä kerroksesta toiseen kerrokseen on asennettu heinäkuussa 2021 lavahissi, jolla pääsee niin pyörätuolilla kuin hissin penkillä istuen toiseen kerrokseen. Hissin kantokyky on 250 kg. Tuolin kantokyky 130 kg.
Inva-wc sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa sisääntuloaulassa (Museokatu 10).
Otamme vastaan ensisijaisesti verkkolaskuja.
Verkkolaskuosoite: 003701071003
Välittäjätunnus: 003721291126
Välittäjä: Maventa
Muut laskutusvaihtoehdot löydät tästä linkistä.
Tapahtumamyyntipäällikkö
Pirjo Nurmi
myynti@botta.fi
Toimitusjohtaja
Tomi Söderström
tomi@botta.fi