Perinteikkään Bottan keittiössä ammattitaitoinen henkilökunta on laatinut
herkullisen jouluisen menukokonaisuuden. Menu tarjoillaan etukäteistilauksesta
marras-joulukuussa, minimi 10 henkilöä.
Kylmäsavulohimoussea, kirjolohen mätiä, pikkublinejä L
–
Ankkaconfit, lintulientä, haudutettua punakaalia ja perunaa G, L
tai
Yrteillä ryyditettyä nieriää, hummerikastiketta, paahdettuja juureksia ja perunaa G, L
–
Pähkinäistä maustekakkua, mandariini curd, suklaa-pähkinäpraliinia L
Ankka pääruokana 47,50 €
Nieriä pääruokana 49,50 €
Alkaen 47,50 € / hlö
Pala valkohomejuustoa ja portviinihilloketta 5 €
–
Jälkiruoan yhteydessä kahvi ja tee 3,50 €
G = Gluteeniton L = Laktoositon VL = Vähälaktoosinen M = Maidoton
Museokatu 10
Puh. (09) 580 770
Myyntipalvelu palvelee
arkisin klo 10-15
Esteettömyys Juhlakerroksessa:
Juhlakerroksen pääovella on kaksi porrasta, joihin voidaan asettaa irralliset teleskooppirampit.
Ensimmäisestä kerroksesta toiseen kerrokseen on asennettu heinäkuussa 2021 lavahissi, jolla pääsee niin pyörätuolilla kuin hissin penkillä istuen toiseen kerrokseen. Hissin maksimi kantokyky on 25o kg. Tuolin kantokyky 130 kg.
Inva-wc sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa sisääntuloaulassa (Museokatu 10).
Otamme vastaan ensisijaisesti verkkolaskuja.
Verkkolaskuosoite: 003701071003
Välittäjätunnus: 003721291126
Välittäjä: Maventa
Muut laskutusvaihtoehdot löydät tästä linkistä.
Tapahtumamyyntipäällikkö
Pirjo Nurmi
myynti@botta.fi
Toimitusjohtaja
Tomi Söderström
tomi@botta.fi
+358 9 5807 7517