Perinteikkään Bottan keittiömestari Mikko Nyman tiimeineen on luonut herkullisen makumatkan klassikkoannosten ja sesonkiherkkujen maailmaan.
Bottan keittiön omavalmistusaste on suuri. Keittiömme padoissa porisee lähes päivittäin itse valmistetut liemet ja ammattitaitoinen keittiöhenkilökuntamme valmistaa herkullisia menukokonaisuuksia intohimolla ja pieteetillä.
Menut ovat tarjolla juhlakerroksemme tiloissa etukäteistilauksesta seurueille niin lounaille kuin illallisellekin.
Minimiveloitus 20 henkilöä.
Valikoima sillejä ja silakoita G, L
Siikatartar ja ginimarinoitua kurkkua G, M
Kylmäsavulohisalaatti G, M
Tilli-perunasalaatti G, M
Yrttinen vihersalaatti ja vinegrette G, M
Pikkelöityjä vihanneksia G, M
Porsaan savuleike ja piparjuurikastiketta G, M
Talon leipää M ja vaahdotettua voita L
–
Mallasglaseerattua ylikypsää härän niskaa, kauden kasviksia ja yrttiperunoita M
tai
Yrteillä ryyditettyä uunipaahdettua lohta, kauden kasviksia ja sitruunavoiperunaa G, L
–
Pappilan hätävara L
(Kahdella pääruoalla 59,50 €)
(Edellytämme yhtenäistä menuvalintaa koko ryhmälle)
55,50 €
Panzanella -salaatti ja bufala mozzarellaa VL
Graavattua lohta ja tomaatti-kaprisvinegrette G, M
Mustekalasalaatti G, M
Yrttinen vihersalaatti ja vinegrette G, M
Marinoituja oliiveja ja artisokansydämiä G, M
Välimeren leikkeleitä ja melonia G, M
Focacciaa ja tomaattitapenadea M
–
Kokonaisena paistettua porsaan sisäfileetä, hunaja-portviinikastiketta, fenkolia
ja parmesanperunoita G, L
–
Espresso pannacotta, hasselpähkinäkrokanttia ja suklaata G, L
59,50 €
Bataatti-kikhernesalaatti ja harissajugurttia G, VE
Tabbouleh -salaatti VE
Yrttinen vihersalaatti ja vinegrette G, VE
Marokkolaisia kanavartaita G, M
Baba ganoush G, VE
Pitaleipää ja paprikahummus VE
–
Mausteinen kanatagine, minttujugurttia ja pilahviriisiä G, L
tai
Falafeleja, paahdettuja kaaleja, tomaattikastiketta ja pilahviriisiä VE
–
Appelsiini-mantelikakkua ja pistaasia L
(Kahdella pääruoalla 62 €)
(Edellytämme yhtenäistä menuvalintaa koko ryhmälle)
58,00 €
Meloni-kurkkusalaatti G, VE
Omena-pecorinosalaatti G, L
Marinoituja herkkusieniä ja timjamifraiche G, VE
Bataatti-kikhernesalaatti ja harissajugurttia G, VE
Yrttinen vihersalaatti ja vinegrette G, M
Focacciaa ja tomaattitapenadea M
–
Timjamiohrattoa, belugalinssejä, paahdettua juuriselleriä ja fenkoliraita L, (VE)
–
Suklaapiiras ja vadelmaa G, VE
55,50 €
Kahvi ja tee
4,20 €
G = Gluteeniton
L = Laktoositon
M = Maidoton
VE = Vegaaninen
Museokatu 10
Puh. (09) 580 770
Myyntipalvelu palvelee
arkisin klo 09-16
Esteettömyys Juhlakerroksessa:
Juhlakerroksen pääovella on kaksi porrasta, joihin voidaan asettaa irralliset teleskooppirampit.
Ensimmäisestä kerroksesta toiseen kerrokseen on asennettu heinäkuussa 2021 lavahissi, jolla pääsee niin pyörätuolilla kuin hissin penkillä istuen toiseen kerrokseen. Hissin maksimi kantokyky on 25o kg. Tuolin kantokyky 130 kg.
Inva-wc sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa sisääntuloaulassa (Museokatu 10).
Otamme vastaan ensisijaisesti verkkolaskuja.
Verkkolaskuosoite: 003701071003
Välittäjätunnus: 003721291126
Välittäjä: Maventa
Muut laskutusvaihtoehdot löydät tästä linkistä.
Tapahtumamyyntipäällikkö
Pirjo Nurmi
myynti@botta.fi
Toimitusjohtaja
Tomi Söderström
tomi@botta.fi