Bottan etätapahtumat

Tarjouspyyntö
Striimattu- tai hybriditapahtuma Bottan Juhlasalissa

Striimattu kokous, interaktiivinen tapahtuma tai näiden yhdistelmä luo mahdollisuuden järjestää turvallisia ja tehokkaita tilaisuuksia osallistujien sijainnista riippumatta. Reaaliaikaiseen tilaisuuteen voidaan kutsua osallistujia ympäri maailman ja tarvittaessa tapahtuman tallennetta voidaan hyödyntää lukemattomia kertoja. Bottalla toteutettujen etätapahtumien sujuvuuden varmistaa ammattitaitoinen ja kokenut asiantuntijatiimi, joten yksilöllisen tilaisuuden suunnittelu, toteutus ja räätälöinti on alan parhaiden osaajien käsissä.

 

Bottan etätapahtumalla vakuutat tilaisuuden osallistujat livenä sekä verkon välityksellä. Striimattu tilaisuus on kuvaa, ääntä ja esitysgrafiikkaa hyödyntävä tapahtuma, jota kutsutut voivat seurata verkon välityksellä. Hybriditapahtumassa puolestaan kaikki osallistujat pääsevät osallistumaan keskusteluun ja tarvittaessa esiintymään tilaisuudessa livekuvan ja -äänen välityksellä. Ammattitaidolla, turvallisesti ja tietoturvallisesti toteutetut tilaisuudet ovat yksilöitävissä näyttävällä esitysgrafiikalla ja muilla lisäpalvelutuotteilla.

 

Hybridikokoukset ja striimaus

Hybridikokous – Pieni – 400 €:

Sisältää kokousteknikon lisäksi yhden Polycom -kaiutinmikrofonin, HD-kameran, videomikserin, Teams-koneen sekä esityskoneen.

 

Hybridikokous – Medium – 600 €:

Sisältää ääni-/kuvateknikon lisäksi tarvittavan mikityksen, HD-kameran, videomikserin, Teams-koneen sekä esityskoneet. Lisäksi rakentaminen ja purku.

 

Hybridikokous – Laaja – 800 €:

Sisältää ääni-/kuvateknikon lisäksi tarvittavan mikityksen, usean HD-kameran, videomikserin, Teams-koneen, esityskoneet, HDMI jakajat sekä infonäytön puhujalle. Lisäksi rakentaminen ja purku.

 

Lisäpalvelut

Tallenne:

Striimatusta kokouksesta on myös mahdollista saada tallenne hintaan 125 €. Mikäli tallenne halutaan editoituna, veloitetaan tallenteen lisäksi tuntiveloituksena teknikon editointiin käyttämä aika 65 € / tunti.

 

Teknikko:

AV-teknikko talon tekniikalla 65 € / tunti, minimiveloitus kolme tuntia.

 

Miksaaja:

Miksaaja (kuten bändit / kuorot) 65 € / tunti, minimiveloitus viisi tuntia.

Miksauspalvelu sisältää; Load in, äänipöydän ohjelmointi, sound check (aikaa varattava väh. 1,5 tuntia) ja itse miksaus sekä mahdolliset lisämikrofonit. Bottan oma teknikko avustaa sekä huolehtii muut tekniset tarpeet.

 

Tutustu myös kokouspaketteihin tai kysy lisää myynti@botta.fi